7.4.2018

Viimeinen kisakeskuskatselmus - ilmoittautumisaikaa 15.4. asti KAIKILLA SARJOILLA

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu  KAIKKIEN SARJOJEN osalta 15.4. asti niin henkilökohtaisten matkojen kuin viestisarjojen. Henkilökohtaisten WRE- ja näyttösarjojen ilmoittautumisaika SIIS MYÖS SAMA 15.4. Ilmoittautumiset: www.finnspring2018.com/ilmoittautuminen
Kilpailunjohtaja Teija Sahlström, viestin ratavalvoja Tommi Tervakangas ja Oikea Reitti Oy:n Mikko Reitti miettivät viimeiseltä rastilta maaliin tuloa.
Kartoittaja Pekka Rytkönen, lasten ratojen ratamestari Matti Vaaja, liiton tekninen asiantuntija Matti Mäkirinne sekä viestin ratamestari Aimo Ruohoniemi viilaavat viestin K-pisteen tarkkaa sijaintia
Viimeinen kisakeskuskatselmus valvojien kera pidettiin 7.4. Serenassa. Lumetetuilta laskettelurinteiltä lasketteli lautailijoita ja laskettelijoita samaan tahtiin pienien ja hieman suurempien vesipurojen kiitäessä kohti alavampia maisemia. Etelärinteet sekä mäen päälliset loistivat lumettomina. Pohjoisrinteillä lunta vielä riittää. Sääennuste lupaa lämmintä lähiviikoiksi, joten kisat voidaan järjestää lähes lumettomassa maastossa.
Vesipuisto Serena tarjoaa loistavat puitteet kisakeskukselle.
Kisakeskuspuitteet ovat aivan priimaa. Vesipuisto Serenan edullinen ja monipuolinen ruokailutarjonta sekä puolitettu kylpylämaksu tuovat osallistujille hyvän lisukkeen laadukkaan rata- ja kuntosuunnistustarjonnan lisäksi. Live-tulospalvelu, VeikkausTV:n streamaus sekä GPS-seuranta tarjoavat niin kisapaikalle tulleille kuin kotikatsomoon hyvän seurannan kisan kulusta. WRE- ja näyttösarjojen karanteenitila on Hotelli Korpilammen sisätiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilmestyy tänne pienellä viiveellä.