11.4.2018

Kevätterveisiä viestin ratamestarilta


Vihdoin kevät saapuu Espooseen ja Korpilammellekin. Pääsiäisenä olimme huolestuneita kevään hitaasta etenemisestä, mutta tänään näyttää jo paljon paremmalta. Kisamaastosta lumet sulavat kovaa vauhtia.


Noin puolet maastosta on täysin lumetonta, joskin notkelmissa lunta on vielä puoli saappaan mittaa. Nyt onneksi säätiedotukset lupaavat lämmintä huhtikuuta ja uskomme, että 10 päivän päästä kisassa maastossa oleva lumi ei enää vaikuta suoritukseen.

Kun tänään viimeistelin viestin rastipukkeja, otin muutamia kuvia rastipisteillä päivän (11.04.) tilanteesta. Oheiset  rastipistekuvat ovat lumitilanteen mukaan valikoimatta. Jossain paikoin lunta on ja monin paikoin ei ollenkaan.
Rastipisteet ovat valmiina odottamassa kisaa. Kartat ovat paino-kunnossa ja koejuoksut tapahtuvat tulevana viikonloppuna. Hyvää suunnistusmaastoa Korpilammella riittää ja viesti juostaan lähes kokonaan eri rastipisteillä kuin lauantain henkilökohtainen kilpailu.

Viestistä viestiliigoineen odotan sähäkkää tapahtumaa. Runsas-rastiset radat odottavat kisaajia ja toivottavasti talviunisimmatkin suunnistajat heräävät uuteen suunnistuskauteen.


Tervetuloa Korpilammelle ja Serenaan 

Aimo

Viestin ratamestari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilmestyy tänne pienellä viiveellä.